Hvem er vi?

Emiel J. Broeders

Adm. Direktør og Udviklingsansvarlig

Emiel arbejder også deltid på en besætning med malkekvæg og ca. 20 medarbejdere.
Han har en passion for ledelse og processer, og det var her han fik idéen til FarmHelp.

+45 25 12 72 21

emiel@farmhelp.dk

Rune Poulsen

Salgsansvarlig

Rune er uddannet landmand og 100-meter mester i afsætning og idé udvikling.
Han arbejder til dagligt med implementering og salg af FarmHelp’s produkter, til alle vores nye kunder.

+45 61 41 41 45

rune@farmhelp.dk

Historien bag

FarmHelp

FarmHelp er en softwarevirksomhed som laver HR løsninger specifikt rettet mod landbruget og følgeerhverv.

Idéen opstod i midten af 2020. Emiel var blevet færdig med sin udannelse inden for elektronik og IT, og startede i arbejde hjemme på familiens gård i Sønderjylland. Han havde altid sagt, at han ikke ville arbejde i landbruget, men han skulle alligevel være sikker på hvad han sagde nej til.
Men det “nej tak” kom aldrig. Han blev bidt, og fik øjnene op for hvad landbruget har at byde i Danmark.

Med ca. 20 medarbejdere, var der allerede taget flere værktøjer i brug, som f.eks. planlægning på whiteboards og månedlige møder med medarbejderne. Dog var det tydeligt, at der kunne effektiviseres, skabes bedre kommunikation og overblik, ved at digitalisere flere af værktøjerne. Men det var svært at finde eksisterende løsninger som var enkle og praktiske i hverdagen.
Dette blev starten på egen udvikling af online tidsregistrering og arbejdsplanlægning.

I mellemtiden opstod tanken om, at der helt sikkert også var andre der kunne bruge de her værktøjer.
I starten af 2021 blev der i samarbejde med SLF fundet nogle test bedrifter som skulle prøve tidsregistreringen. Under testen blev der opsamlet værdifulde erfaringer, og produktet udviklede sig. En artikel blev udgivet i flere forskellige landbrugsmedier omkring testen af tidsregistreringen.
Sideløbende blev det besluttet, at løsningerne skulle udvikles uafhængigt af SLF, da de gerne skulle tilbydes alle inden for landbruget. Uanset hvilken landbrugsforening man er en del af.

Sommeren 2021 så FarmHelp dagens lys, som en uafhængig selvstændig virksomhed. FarmHelp havde ét produkt, tidsregistrering, samt de første kunder. Løbende blev der sat mere tryk på udviklingen. Emiel gik over til at være deltid hjemme på gården. Det var vigtigt for ham stadig at være involveret i landbruget, da det er her han får inpirationen til de digitale løsninger.

I november 2021 meldte Rune sig på banen, efter at have læst artiklen i avisen, og han var intereserret i at blive en del af rejsen. Med over 10 års erfaring, fra landbruget og følgeerhverv, har Rune helt tjek på, at hjælpe store som små i gang med digitaliseringen af branchens administrative arbejdsprocesser.

Det bringer os frem til nu, og her i starten af 2022 glæder vi til at vores andet produkt, arbejdsplanlægningen, endelig kommer på markedet. Tilmeld dig nyhedsbrevet for at høre mere om produktet og hvornår det går i luften.

FarmHelp blev udviklet og startet, fordi vi så et behov for software til landbruget, hvor det praktiske er tænkt ind, så systemet er tilpasset arbejdet og ikke omvendt.

FarmHelp Tidsregistrering er designet til landbruget, det kan man godt mærke i opbygningen af programmet.

Der er tilmed god og hurtig service hvis noget ikke fungerer.

Jesper

Gårdejer med 5 ansatte